Στην συνεδρίαση της Ολομέλειας και του Συμβουλίου των Προέδρων των μελών της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής πήρε μέρος ο Πρόεδρος του ΔΣΑ Δ. Βερβεσός

Εκδόθηκε από

12/10/2018 10:10

Η πορεία της χώρας και η ενίσχυση της δημοκρατίας ήταν το αντικείμενο της συνεδρίασης της Ολομέλειας και του Συμβουλίου των Προέδρων των μελών της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδος (ΟΚΕ).

Στη συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του προέδρου της ΟΚΕ, Γ. Βερνίκου, έλαβε μέρος και ο Πρόεδρος του ΔΣΑ Δ. Βερβεσός.

Στην συνεδρίαση που εξετάσθηκε η ανασύνταξη του Κοινωνικού Διαλόγου, μετά την υποβάθμισή του τα τελευταία χρόνια, λόγω των έντονων εξελίξεων, ανακατατάξεων και προβλημάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, μετείχαν και ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Ι. Δραγασάκης, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκης και ο πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και πρώην υπουργός Οικονομικών Ε. Βενιζέλος.

Στην συνεδρίαση ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σ. Φάμελλος, προχώρησε στην επικύρωση σχεδίου Γνώμης της ΟΚΕ που αφορά στο Εθνικό Αναπτυξιακό Σχέδιο της Κυκλικής Οικονομίας.

""
""
""
Bar-Elections
Portal Redirection
Isocrates
Guide

Αλλαγή γλώσσας