Η Ολομέλεια στηρίζει διαχρονικά τις συνταγματικά κατοχυρωμένες Ανεξάρτητες Αρχές - Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ

Εκδόθηκε από

04/10/2023 15:02

ΑΔΑΕΟ Πρόεδρος της Ολομέλειας Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός και το μέλος του Προεδρείου της Ολομέλειας και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Ηλίας Κλάππας συναντήθηκαν, κατόπιν αιτήματός τους, στα γραφεία της ΑΔΑΕ, σήμερα 4 Οκτωβρίου 2023, με τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ κ. Χρήστο  Ράμμο για να ενημερωθούν για
ζητήματα λειτουργίας της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την σχετική απόφαση για τη σύνθεση της Ολομέλειας της ΑΔΑΕ.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα θεσμικά και νομικά που αφορούν στη λειτουργία των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών και την σύμφωνα με το Σύνταγμα επιτέλεση της θεσμικής τους αποστολής.
Η ανεξαρτησία και η συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της ΑΔΑΕ, όπως και όλων των ανεξάρτητων αρχών, είναι θεμελιώδης όρος του Κράτους Δικαίου στη χώρα μας.
Η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος στηρίζει διαχρονικά τις συνταγματικά κατοχυρωμένες Ανεξάρτητες Αρχές, καθώς αποτελούν δικαιοκρατική εγγύηση για την αποτελεσματική προστασία θεσμών,
δικαιωμάτων και πολιτών.

Bar-Elections
Portal Redirection
Isocrates
Guide

Αλλαγή γλώσσας