Επείγον αίτημα του Προέδρου της Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος προς τον e-ΕΦΚΑ για τις εξετάσεις πιστοποίησης δικηγόρων

Εκδόθηκε από

02/11/2021 18:36

****Επείγον αίτημα υπέβαλε σήμερα ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Δημήτρης Βερβεσός, προς τον Διοικητή του e-ΕΦΚΑ, Παναγιώτη Δουφεξή, σε συνέχεια της χθεσινής απόφασης του φορέα περί αναβολής των εξετάσεων πιστοποίησης δικηγόρων για την προσεχή Τετάρτη 3/11/2021 και ώρα 12.00 μ.μ. μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την ηλεκτρονική πλατφόρμα του e-ΕΦΚΑ και για το οποίο ουδεμία υπαιτιότητα φέρουν οι εξεταζόμενοι.

Επειδή πολλοί από συναδέλφους έχουν ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις κατά την ορισθείσα ημερομηνία, ο Πρόεδρος της Ολομέλειας ζήτησε να οριστεί και επόμενη ημέρα εξέτασης, με ικανό χρόνο προηγούμενης ειδοποίησης, ώστε οι συνάδελφοι να κανονίσουν τον προγραμματισμό τους.

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία των συναδέλφων που ενημέρωσαν τον Σύλλογο ότι έχουν κώλυμα συμμετοχής στις εξετάσεις της Τετάρτης 3.11.2021 θα διαβιβαστούν στον e-ΕΦΚΑ προκειμένου να εξαιρεθούν από την αυριανή εξέταση και να προγραμματιστεί για αυτούς εκ νέου ημερομηνία εξέτασης.

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της επιστολής.

 

 

Συνημμένα

Bar-Elections
Portal Redirection
Isocrates
Guide

Αλλαγή γλώσσας