Συνάντηση αντιπροσωπειών της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων και του Τεχνικού και Οικονομικού Επιμελητηρίου με τον Διευθυντή του Γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα

Published on

18/04/2018 10:30

Με τον Διευθυντή του Γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, κ. Γεώργιο Μαρκοπουλιώτη συναντήθηκαν σήμερα αντιπροσωπείες της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Στη συνάντηση, ενημερώθηκε ο Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες με το ασφαλιστικό, καθώς και τις εξελίξεις στο θέμα, μετά τη θέσπιση της Οδηγίας 2341/2016/ΕΕ, για το ΦΠΑ, για τα προβλήματα με τα κόκκινα δάνεια (πρόταση τελευταίας ευκαιρίας).

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γεώργιος Στασινός, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας και από την πλευρά της Ολομέλειας, ο Πρόεδρος, Δημήτρης Βερβεσός (Πρόεδρος ΔΣΑ) και ο Αναστάσιος Ντούγκας (Ταμίας ΔΣ Θεσσαλονίκης).

Bar-Elections
Portal redirection
Isocrates
Guide

Αλλαγή γλώσσας