14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δικηγορικών Συλλόγων: Με ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων ξεκίνησαν οι εργασίες

Published on

19/04/2019 10:12

Με την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του Προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, κ. Δημήτρη Βερβεσού άρχισαν το απόγευμα της Παρασκευής, 19 Απριλίου στο αμφιθέατρο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» του ΤΕΙ Σερρών οι εργασίες του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Δικηγορικών Συλλόγων.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, προβλήθηκε χαιρετισμός του Προέδρου του CCBE – Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Δικηγορικών Συλλόγων, ενώ καλωσόρισμα προς τους συνέδρους και τους προσκεκλημένους απηύθυνε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, Παναγιώτης Καρίπογλου.

Επίσης, χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Ελλάδος Γεώργιος Ρούσκας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελευθέριος Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χριστόφορος Σεβαστίδης, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Ιωάννης – Κωνσταντίνος Χαλκιάς, ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασίλειος Πέππας, ο εκπρόσωπος του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Πόρων Γεώργιος Σαρλής, ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος.

Στην έναρξη του συνεδρίου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές Σερρών Κώστας Καραμανλής, Φωτεινή Αραμπατζή και η Ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου και πλαισίωσε μουσικά η χορωδία του Ωδείου Σερρών Βασίλη Ταπέ.

Θέμα του Συνεδρίου είναι: «Δικηγορία και Δικαιοσύνη στην Νέα Εποχή» κι οι εργασίες του θα ολοκληρωθούν τη Μ. Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019.

Το συνέδριο πραγματοποιείται για πρώτη φορά μετά από 21 έτη, καθώς το τελευταίο έγινε το 1998 στην Θεσσαλονίκη.

Για το πλήρες πρόγραμμα, τις εισηγήσεις του συνεδρίου και όλες τις λεπτομέρειες, δείτε ΕΔΩ

 

-- Επισυνάπτονται ο χαιρετισμός του Προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Επίσης, το δελτίο Τύπου των διοργανωτών για την πρώτη ημέρα του συνεδρίου.

""
""
""
""
""
""
""
Bar-Elections
Portal redirection
Isocrates
Guide

Αλλαγή γλώσσας